Parket Schuren en Hardwax Olie in Wassenaar

Bent u voornemens om meer informatie aan te vragen over parket schuren en hardwax olie? Dan staat team Parket Schuren Wassenaar van MP Schuurtechniek 7 dagen in de week voor u klaar voor een vakkundig advies. Wilt u het bestaande parket in uw woning compleet laten vernieuwen, zonder daadwerkelijk nieuw hout te laten leggen? Dan kunt u heel eenvoudig kiezen voor een algehele renovatie via parket schuren en hardwax olie. Het beste is om hierbij een specialist met de nodige ervaring in te huren. Op dit punt stelt ons team van uitstekend opgeleide allround parketteurs zich graag aan u voor. Parket schuren en afwerken met duurzame hardwax olie is overigens slechts één van de methodes waarmee we uw huidige houten vloer tot in perfectie herstellen.

Onze methode parket schuren en hardwax olie

Kiest u voor het schuren en hardwaxen van uw parketvloer, dan kunt u rekenen op een doeltreffende, snelle en mooie behandeling van uw houten vloer. In één tot twee werkdagen (afhankelijk van de totale oppervlakte) schuren we alle vloerdelen netjes op. In drie fases van grof tot fijn worden steeds meer oneffenheden van het parket verwijderd. Na het schuren zult u geen enkele vlek, deuk of slijtplek meer tegenkomen. Om uw houten vloer in deze prachtige conditie te houden, brengen we er vervolgens een goede laag hardwax olie op aan. Dit zorgt ervoor dat uw parketvloer voortaan niet snel meer kan vervuilen of beschadigen.

Wat doet parket schuren en hardwax olie voor mijn vloer?

Met behulp van onze vloer renovatie kunt u werkelijk alle aanwezige vlekken, verkleuringen, kleurverschillen, deuken, krassen en putten volledig laten verwijderen. Voor een nieuwe, ultra beschermende deklaag wordt gezorgd. U kiest zelf een kleur en uitvoering (in het geval van hardwaxen bijvoorbeeld mat of zijdemat) en wij brengen deze netjes voor u aan op het hout. Ook als u uitgekeken bent op de huidige kleur en uitstraling van uw parketvloer, komt een algehele parket renovatie dus goed van pas.

Osmo Hardwax

Er is maar 1 echte hardwax op de markt en deze is van het merk OSMO. Er word na het oliën een extra laag hardwax aangebracht daar waar andere parketbedrijven zeggen dat ze eigenlijk een tweede component aan de olie toegevoegen. Weliswaar is dit een hardere olie en bied meer bescherming, maar het is absoluut een wereld van verschil ten opzicht van de echte hardwax van OSMO. Wilt u meer informatie hieromtrent? Wij adviseren u hier graag over.

 

Z

Ervaren Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

Specialist in parket renovatie

Wij zijn al 30 jaar specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Schitterend renoveren via parket schuren en hardwax olie

Oude schade kan door middel van parket schuren en hardwax olie volledig worden weggehaald en nieuwe beschadiging wordt voorkomen. Het aanbrengen van de hardwax olie op uw houten vloeroppervlak maakt hem goed resistent tegen invloeden van vocht, stof, vuil en zand. U kunt uit allerlei verschillende kleuren hardwax olie kiezen, zodat de vloer mooi is afgestemd op de rest van uw interieur. Mocht er op een later moment toch weer een klein schadeplekje opdoemen, dan laat dit zich heel gemakkelijk wegwerken met een klein beetje hardwax olie. Na verloop van dit kleurt dit nieuw behandelde gedeelte helemaal mee met de rest van uw parket.

Uw parket optimaal onderhouden

Dankzij uw parket schuren en hardwax olie wordt uw vloer weer net zo mooi als in het begin. Dit resultaat kunt u vrij eenvoudig en zeer lang vasthouden, mits u zorgt voor regelmatig onderhoud. Haal in iedere geval met een bezem of stofzuiger het dagelijkse vuil van de vloer. Kies voor de grondige reiniging voor een passend middel voor onderhoud en reiniging en een geconcentreerd reinigingsmiddel met alcohol.

Vraag nu een offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button