Parket Schuren en Oliën in de regio Wassenaar

Parket Schuren en oliën voor een natuurlijke uitstraling van uw parketvloer. Wilt u uw parketvloer geheel laten renoveren, maar dan wel op een zodanige manier dat hij er werkelijk van opknapt? Dan weet u vast al dat u hiervoor het beste een vakkundig bedrijf voor kunt inhuren, zoals een ervaren specialist van team Parket Schuren Wassenaar van MP Schuurtechniek. Zonder u in de weg te zitten, verzorgen we voor u een algeheel herstel van uw houten vloer. Eén van de manieren waarop we dit fraaie resultaat kunnen verkrijgen, is door middel van parket schuren en oliën. De oude schade en eventuele vervuiling halen we netjes en volledig weg en daarna werken we uw vloer af met een schitterende olielaag.

Waarom parket schuren en oliën uitvoeren in mijn woning?

Team Parket Schuren Wassenaar van MP Schuurtechniek voert houten vloer renovaties altijd uit via de methode stofvrij schuren. Terwijl er tegelijkertijd een extern stofzuigsysteem aanstaat, schuren we uw parketvloer in gemiddeld drie grove en fijne schuurgangen keurig op. Hiermee worden zowel beschadigingen (putten, deuken en krassen) als vlekken en andere viezigheid van het houten vloeroppervlak verwijderd. Tevens wordt uw parketvloer hierdoor weer mooi egaal. Uw vloer is na het schuren al weer veel mooier dan voorheen. Om dit effect extra te versterken, voegen we daarna olie toe aan het parket. Dit kan in allerlei mooie kleuren en geeft uw vloer een natuurlijke en matte look.

Wat is het beste moment voor parket schuren en oliën?

Voor een langdurig behoud van uw prachtige houten kwaliteitsvloer is het verstandig om op tijd aan de bel te trekken voor een algehele parket renovatie in uw woning. Al bij de eerste tekenen van aanzienlijke vervuiling en aanwezige schadeplekken is het tijd voor parket schuren en oliën. We zetten ons vanaf het begin voor de volle 100% in om zaken als krassen, vlekken en deuken van uw vloer te verwijderen. Bovendien worden met onze behandeling ook eventuele kleurverschillen netjes weggewerkt. Vervolgens brengen we een nieuwe beschermlaag van top parketolie aan in de oude vertrouwde kleur of in een heel nieuw tintje, afhankelijk van uw wensen.

Z

Ervaren Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

Specialist in parket renovatie

Wij zijn al 30 jaar specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Voordelen van het parket schuren en oliën

Een vakkundige behandeling van parket schuren en oliën zorgt voor meerdere voordelen voor uw vloer. Zo halen we bestaande schade van het hout af en kunnen op deze manier in de meeste gevallen voorkomen dat er onherstelbare schade ontstaat. Ook beschermen we uw parket met een goede nieuwe laag olie, die in velerlei kleuren leverbaar is. Uw geschuurde en geoliede houten vloer oogt hierna weer compleet als nieuw.

Kwaliteit van uw houten vloer behouden

Uw houten vloer moet natuurlijk zo lang mogelijk mooi blijven. Het beste is dan ook om met een stofzuiger of een bezem iedere dag het losse vuil van uw parket te verwijderen. Op het moment dat u uw houten vloer eens lekker wilt oppoetsen, raden we u aan om gebruik te maken van een intensief reinigingsmiddel, onderhoudsolie en een product voor vlekkenverwijdering.

Vraag nu een offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button