Parket Schuren

Bent u opzoek naar een ervaren specialist voor het parket schuren in Wassenaar en omstreken? Dan bent u bij team Parket Schuren Wassenaar van MP Schuurtechniek aan het juiste adres voor alle vormen van parket onderhoud in uw woning. Ons bedrijf levert diverse diensten op het gebied van houten vloeren, waaronder het parket reinigen en het parket schuren. Bij al ons werk zetten we uitsluitend hoogwaardige middelen en apparatuur in, zodat u gegarandeerd het allermooiste resultaat verkrijgt. Uw houten vloer wordt volledig schoongemaakt en ontdaan van eventuele schadeplekken. Op deze wijze kan uw vloer niet verder beschadigen, maar wordt hij klaargemaakt voor een extra lange levensduur. Zo kunt u op de korte en lange termijn ontzettend veel geld besparen.

Parket schuren

HET Afwerken van de vloer: “De behandelingen”

Parket schuren en Oliën

Verder is het ook mogelijk om uw houten vloer te laten schuren en vervolgens te laten voorzien van olie. We weten uit ervaring dat vooral parketvloeren met vloerverwarming eronder bijzonder gebaat zijn bij een behandeling met naturel ogende vloerolie. Dankzij dit hittebestendige middel is uw houten vloer zowel in koude als in warme toestand optimaal beschermd tegen scheuren en barsten. Natuurlijk maakt parketolie uw parket ook goed bestand tegen andere ongewenste zaken, zoals waterschade en vervuiling door stof en zand. Het schuren van uw parketvloer voeren we overigens altijd stofvrij uit. Daarnaast zorgt het oliën van de vloer voor een prachtige en natuurlijke uitstraling. Laat uw parket schuren en oliën door team Parket Schuren Wassenaar van MP Schuurtechniek!

Parket Schuren en Lakken

Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt voor de renovatie van uw houten vloer, kunt u kiezen uit diverse afwerkingen. Zo kunnen we uw parket voorzien van een toplaag van lak in allerlei mooie kleuren. Een enorm voordeel van parketlak is dat het in een groot aantal varianten verkrijgbaar is, waaronder ultra glanzend en extra mat. Parketlak wordt altijd in drie dunne lagen aangebracht op de houten vloer. Op deze manier biedt het uw parket de juiste bescherming tegen negatieve invloeden, zoals stof, vocht, zand en ander vuil. Ook is de vloer door het parket schuren en lakken minimaal 10 jaar vrij van onderhoud. Wel zo fijn als u weinig tijd of zin heeft om de vloer periodiek te onderhouden.

Parket Schuren en Hardwax Olie: extra bescherming

Gaat u liever voor een matte tot zeer matte uitstraling op uw parketvloer? Dan raden we u aan om te kiezen voor het schuren en behandelen met hardwax olie in de kleur van uw voorkeur. Deze vorm van renovatie brengt uw houten vloer opnieuw tot leven op de manier die u wenst. Het schuren egaliseert de vloer en maakt hem vrij van vlekken. De hardwax olie zorgt daarna voor een ultra lang houdende bescherming tegen nieuwe slijtagesporen, beschadiging en vervuiling. U kunt op ieder gewenst moment een aanvraag in dienen voor een offerte op maat! Parket schuren en hardwax olie laten aanbrengen kunt u het beste laten verzorgen door een ervaren specialist van MP Schuurtechniek. Wij zijn u graag van dienst.

Z

Ervaren Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

Specialist in parket renovatie

Wij zijn al 30 jaar specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket laten schuren door een ervaren specialist

Het brengt meerdere voordelen met zich mee als u kiest voor het parket laten schuren door ons bedrijf. We zijn namelijk een zeer ervaren specialist in al jarenlang actief in Wassenaar met een uitgebreide kennis van alle types houten vloeren waaronder visgraat vloeren. Ook het herstellen van parketvloeren met een speciaal motief of legpatroon is voor ons geen enkel probleem. We zorgen ervoor dat uw vloer egaal en perfect wordt geschuurd, zodat hij weer net zo mooi wordt als in het begin. In een gesprek bij u thuis kunnen we direct even kijken hoe de te behandelen vloer eruitziet. Zo kunnen we een goed plan op maat opstellen.

30 jaar ervaring in parket schuren en behandelen

Team Parket Schuren Wassenaar van MP Schuurtechniek timmert al heel wat jaartjes aan de weg. We hebben in o.a. de gehele regio rondom Wassenaar inmiddels meer dan 30 jaar ervaring met het schuren en behandelen van alle soorten houten vloeren. Bovendien is het goed om te weten dat al onze parketteurs beschikken over opleiding tot parketteur en natuurlijk de nodige kennis en expertise. We zijn een gespecialiseerd parketschuurbedrijf en kunnen u als geen ander bedienen met. hoogwaardige parket renovatie. Een uitstekende keuze dus, als u op zoek bent naar een hoge kwaliteit parket renovatie voor een goede prijs!

Vrijblijvende vloerinspectie en advies op locatie

Onze parketteurs krijgen graag een goed inzicht in de mogelijkheden bij de renovatie van uw houten vloer. Daarom kunt u op ieder moment een beroep op ons doen voor een geheel vrijblijvende vloerinspectie en een bijpassend advies op uw locatie. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, kunnen we ook in de avonduren of in het weekend bij u langskomen voor het parket schuren in Wassenaar en omstreken.

Vraag nu een offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button